Veilig En Vetrouwd Betalen

Veilig en vertrouwd betalen op alle kleding webshops van Hanova Textiles.

Veilig betalen is een belangrijke zaak wanneer u via het internet aankopen doet. Wij willen onze klanten betrouwbaarheid bieden. Daarom heeft Hanova Textiles gekozen voor de payment provideBuckaroo, eerder uitgeroepen tot beste payment provider van Nederland.

Met ruim 4.500 klanten en meer dan 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Zo behoren onder andere Staatsloterij, Pathé Theaters, Ziggo Centraal Justitieel Incasso Bureau, RTL Nederland tot de uitgebreide klantenkring van Buckaroo.

Buckaroo is sinds januari 2012 onderdeel van de Intrum Justitia Groep. Met ruim 3.800 werknemers in 20 landen zijn zij momenteel de grootste aanbieder van credit management services in Europa.

Alle transacties in onze webshops lopen via de Bankrekening van Hanova Textiles. Wij bieden de volgende betalingsopties aan:

iDEAL

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u vanuit de check out omgeving, de afreken pagina op onze webshops, doorgeleid naar uw eigen internetbankier, de bank die u wenst te gebruiken voor uw betaling. U kunt in uw vertrouwde omgeving de betaling veilig uitvoeren.

Credit Card ( Mastercard en Visa)

Wanneer u met uw creditcard betaalt, kan uw creditcard informatie veilig worden ingevoerd. In samenwerking met uw creditcardmaatschappij en Buckaroo zullen wij voor de uitvoering van de betaling zorgdragen. Gecontroleerd door middel van de veiligheidscode van Visa en Mastercard.

Om uw betaling af te ronden, kan u gevraagd worden de 3-D beveiliging te activeren als dit nog niet is gebeurd. Dit zorgt voor een extra beveiliging omtrent uw betaling. De betalingsgegevens worden dan via uw creditcardmaatschappij of bank goedgekeurd. U kiest vervolgens de door u of uw bank aangewezen authenticiteit methode om te controleren of u de rechtmatige pashouder bent.

 

OverBoeking (SEPA credit transfer)

Wanneer u ervoor kiest om via een OverBoeking te betalen voor uw bestelling, geeft u direct opdracht om het totaalbedrag over te boeken naar ons bankrekeningnummer. Gebruikelijk is om dit online te doen via een ontvangen email naar het door u opgegeven email adres.

Tijdens de check out, de afrekenpagina op onze webshops, wordt u door dit betaalproces geleid. Tijdens de betaalopdracht dienen alle gegevens voor 100% te kloppen om vertragingen in het gehele proces te voorkomen.

Pas na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling gereed gemaakt en ontvangt u de aflevergegevens via de email.

Mister Cash/ Bancontact

Wij hopen veel Belgische klanten te mogen verwelkomen in onze webshops. Dan mag deze betaaloptie niet ontbreken, de meest gebruikte betaalmethode in België.

Op onze check out pagina, de betaalpagina van onze webshops, selecteert u Mister Cash als betaalmethode en wordt u verder door het proces geleid. U komt terecht in uw vertrouwde internet omgeving van uw bank en kunt u een betaling uitvoeren op de voor u gebruikelijke manier. Daarna komt u weer op onze webshop om de bestelling af te ronden.

Achteraf betalenAfterPay

Een andere klantvriendelijke betalingsmethode is de optie om pas te betalen na ontvangst van de goederen. Onze goederen worden geleverd met eerste klas vervoerders zoals Post NL, DHL en DPD met een 99,9% aflevergarantie.

Een webshop loopt bij het achteraf betalen meer betalingsrisico of loopt tegen hogere betalingskosten aan. Daarom is bij deze optie de mogelijkheid tot het inwisselen van een kortingscode helaas niet mogelijk.

Tevens maken wij u erop attent dat er een streng beleid volgt met kostenverhogende factoren indien betaling mocht uitblijven of er niet betaald wordt binnen de betalingstermijn. Buckaroo werkt samen met Intrum Justitia. Een procedure zal contractueel via hen lopen en gaat dit buiten onze verantwoording om.

 

Mocht u nog vragen hebben over betalingen, kortingscodes of cadeaukaarten, raadpleeg dan onze klanteninformatie pagina met veelgestelde vragen.

Voor de volgende webshops bieden wij de bovenvermelde betaalopties aan: kleding webshop en zo, bedrijfskleding en zo, werkkleding en zo, kledingbedrukken en zo, pbm en zo, softshell en zo, thermo ondergoed en zo, kersttrui en zo, fietskleding en zo, hardloop kleding en zo, golfkleding en zo, sportkleding en zo, tennis kleding en zo, hoodies en zo, trainingspakken en zo.