Foute kersttrui kids

Foute kersttrui kids
per pagina
per pagina

Foute kersttruien kinderen.

Een kersttrui voor kinderen die uw kinderen kunnen dragen tijdens de feestdagen en kerstdagen.

Wij verkopen foute kersttruien voor jongens en voor meisjes.

Bij Hanova Textiles kunt u veilig en voordelig een leuke kersttrui voor de kinderen aanschaffen.

Ook wordt de concurentie van bedrijven die foute kersttruien aanbieden veel groter wat ook een effect heeft op de prijzen. De prijzen op onze webshop zijn goed in verhouding qua prijs en kwaliteit en mag u van onze foute kersttruien meer verwachten dan de truien bij vele grote discounters die vaak al na 1 x wassen slobberig worden. Onze kersttruien kunt u ook het jaar erna weer aan. Wij leveren graag leuke maar bovenal kwalitatieve foute kersttruien voor kinderen.

Sommige kersttruien zijn unisex, hou hier rekening mee met bestellen. Bij twijfel beter een maatje groter, zeker bij kinderen, dan kunnen ze deze volgend jaar ook nog aan. Bij unisex truien is de stelregel, voor jongens eerder de gewone maat bij twijfel, voor meisjes 1 maatje kleiner.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze foute kersttruien voor kinderen, die wij elk jaar trachten uit te breiden. 

Wij leveren GRATIS voor bestellingen boven de Euro 35,00. Geef uw kinderen een kersttrui cadeau en combineer uw aankoop met een kersttrui voor uw kind. Wij leveren kersttruien voor jongens en meisjes.

De kwaliteit van onze kersttruien zijn ook gewaardeerd! Onze foute kersttruien gaan lang mee!

Doet u mee met onze facebook acties? Maak kans op het winnen van een foute kersttrui voor kinderen naar keuze, zo lang de voorraad strekt. Like onze facebook pagina, plaats een ludieke foto of doe mee met 1 van onze actie en win een foute kersttrui voor uw kind.

Bovendien ontvangt u GRATIS KERSTMUTSEN bij bestellingen van 2 of meer foute kersttruien.

Alle bestellingen boven de € 35,-- leveren wij GRATIS thuis bij u af.

Veel plezier met shoppen en tijdens de feestdagen.