Kersttruien

Kersttruien

Kersttruien kopen? Of koop een foute kersttrui!

Bij Hanova Textiles treft u de leukste kersttruien aan voor dames, heren en kinderen.

Kersttrui of een trui die u kan dragen tijdens de feestdagen en kerstdagen hebben sinds de komst van de foute kersttrui een nuance verschil gekregen, maar nog niet bij iedereen.

Truien kunt u dragen tegen de kou en andere weersinvloeden. Deze truien worden aangeschaft met een functioneel doel. Bij Hanova Textiles vindt u een steeds uitgebreidere collectie van functionele truien.

De kersttruien kunt u tegenwoordig bij veel meer winkels kopen en uiteraard verschillen onze smaken maar wij vinden natuurlijk die van ons het leukst! Let wel op het verschil in kwaliteit. Goedkope kersttruien bij bepaalde ketens zijn na 1 x wassen vaak al lubberig terwijl onze kersttruien gewoon mooi blijven en kwaliteit blijven uitstralen.

Wij verkopen uitsluitend kersttruien van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs die langer meegaan en die niet na 1 wasbeurt al lelijk zijn. Een aantal van onze kersttruien zijn uitsluitend voor dames of heren maar wij verkopen ook unisex kersttruien die zowel door dames als door heren gedragen kunnen worden. Let dus goed op, ook al staat er soms een foto met een man, indien ze ook bij de dames staan kunnen deze zeker ook door dames worden gedragen.

Hou in die gevallen een beetje rekening met de maat. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een M en een L, neem dan bij de Unisex truien eerder een M. De kersttruien alleen bedoeld voor dames vallen zeker wel normaal. Maatje 36 is een S, maatje 38 een M etc.

Kerstruien worden meer gemaakt met sfeerafbeeldingen en/of patronen en kunnen dus een dubbelfunctie krijgen. Een kersttrui kan winddicht worden gemaakt en heeft leuke prints of patronen van een rendier, ster of kerstboom of een combinatie hiervan. Noorse invloeden zie je ook nog steeds tijdens de kerstdagen.

Een kersttrui kan ook voor binnen zijn gemaakt met mindere functionele doelen en krijgen dan vaak nog meer sfeerafbeeldingen of patronen. Met deze kersttruien draag je nog meer bij aan de sfeer tijdens deze gezellige donkere en koude dagen in het jaar.

De foute kersttrui heeft inmiddels ook zijn intrede gemaakt. Deze kersttruien zijn volledig gemaakt om bij te dragen in de kerst feestvreugde en hebben vooral een ludiek karakter. Vooral op kerstfeestjes en kerstborrels met collega’s en kerstdiners met familie en vrienden wint het dragen van een foute kersttrui aan populariteit.

Bij Hanova Textiles kunt u veilig en voordelig een leuke kersttrui aanschaffen. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze gehele collectie kersttruien. U kunt uiteraard selecteren op een kersttrui voor heren, dames en kinderen.

Vanwege de grote vraag hebben we een separate pagina met onze collectie foute kersttruien.

Veel plezier met shoppen en tijdens de feestdagen!