Kersttrui Kinderen

Kersttrui Kinderen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kersttrui voor kinderen.

Een kersttrui voor kinderen die uw kinderen kunnen dragen tijdens de feestdagen en kerstdagen.

Bij Hanova Textiles vindt u ieder jaar een steeds uitgebreidere collectie van functionele truien speciaal voor kinderen.

Bij Hanova Textiles kunt u veilig en voordelig een leuke kersttrui voor de kinderen aanschaffen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze gehele collectie kersttruien voor kinderen, die wij elk jaar trachten uit te breiden.

Wij leveren GRATIS voor bestellingen boven de Euro 35,00. Geef uw kinderen een kersttrui cadeau en combineer uw aankoop met een kersttrui voor uw kind. Wij leveren kersttruien voor jongens en meisjes.

De kwaliteit van onze kersttruien zijn ook gewaardeerd! Onze foute kersttruien gaan lang mee!

Sommige kersttruien zijn unisex, hou hier rekening mee met bestellen. Bij twijfel beter een maatje groter, zeker bij kinderen, dan kunnen ze deze volgend jaar ook nog aan. Bij unisex truien is de stelregel, voor jongens eerder de gewone maat bij twijfel, voor meisjes 1 maatje kleiner.Doet u mee met onze facebook acties? Maak kans op het winnen van een foute kersttrui voor kinderen naar keuze, zo lang de voorraad strekt. Like onze facebook pagina, plaats een ludieke foto of doe mee met 1 van onze actie en win een foute kersttrui voor dames of heren of voor uw kind.

Bovendien ontvangt u GRATIS KERSTMUTSEN bij bestellingen van 2 of meer foute kersttruien.

Alle bestellingen boven de € 35,-- leveren wij GRATIS thuis bij u af.

Veel plezier met shoppen en tijdens de feestdagen.