×

Account Login

Onthoud mij
Nieuwe Klant

Maak Account

×

Registreren

Gegevens

Inschrijiven voor nieuwsbrief

Login Gegevens

Ik accepteer de algemene voorwaarden
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is niet geldig!
Achternaam is niet geldig!
Het opgegeven email adress komt niet overeen!
Emailadres verplicht!
Dit e-mail adres bestaat al. Gebruik een ander mail adres.
Paswoord verplicht!
Voer een geldig Paswoord!
Voer 6 of meer karakters in!
Please Vul 16 of minder tekens!
Paswoord zijn niet hetzelfde!
Voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of Paswoord is verkeerd!Vraag eventueel nieuw wachtwoord aan
Kersttrui party en kerst parties

Foute kersttrui party?

Alle kersttrui parties kunt u aanmelden bij Hanova Textiles.

Op deze pagina hopen wij bij te dragen aan de trend van foute kersttruien, omdat er bij met name horeca bedrijven kerstparty’s worden georganiseerd waar het dragen van een foute kersttrui eigenlijk wordt verwacht.

Zij willen er immers een gezellige avond van maken.

Meldt u aan en wij plaatsen GRATIS uw advertentie voor uw foute kerstparty.

Bij ons een grote collectie van foute kersttruien of kerst sweaters. Eventueel en desgewenst bedrukken wij speciaal voor uw kerst party uw eigen ontwerp kerst sweater of kersttrui. 

Shop voordelig, veilig en vertrouwd op alle kleding webshops van Hanova Textiles.

Uw kersparty aanmelden? Neem contact op met Hanova Textiles. 

Naast onze B2B webshops over bedrijfskleding, werkkleding en kleding bedrukken beheren wij ook een groot aantal gespecialiseerde B2C webshops op het gebied van sportkleding en casual kleding.

Bij blijven met een website voor Dudes, voor de moderne jonge mannen ( en vrouwen) onder ons....toch een beetje meer voor mannen. Ook hier zijn wij op te vinden met onze foute kersttruien, check it out.

Foute kersttruien
Hanova Textiles met de foute kersttruien. De leukste foute kersttruien voor dames, heren en kinderen vindt u op dee webshop. Ieder jaar een nieuwe collectie met kersttruien. Tevens ook leuke aanbiedingen van kersttruien. Dus wilt u een kersttrui kopen? Surf dan altijd naar onze kerst shop.
Lees meer
The dudes
Hanova Textiles heeft een leuk artikel op een blog pagina welke is gericht op jonge mannen genaamd "The Dudes" Ook zij hebben voor hun lezers onze foute kersttruien ontdekt. Onze truien worden hier aangeboden aan de jonge lezers van dit online magazine. Tik op de link van The Dudes foute kersttruien.
Lees meer
Facebook
Maak kans op € 100,-- shoptegoed en like onze Facebook pagina op het internet. Hanova Textiles verkoopt niet alleen foute kersttruien maar levert en bedrukt ook alle andere soorten kleding. Wij leveren en bedrukken alle soorten bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en casual kleding. Onderaan al onze shops treft u een overzicht aan van al onze kleding webshops
Lees meer
Youtube
Op zondag 13 november en zondag 27 november zijn wij te zien op "de beste deal van Nederland" bij SBS 6. Kijken jullie ook? Indien jullie gebruik maken van de speciale code ontvangen de bestellers van een leuke kersttrui tevens een leuke kerstmuts.
Lees meer