Foute kersttrui

Een foute kersttrui winnen?

Maak een leuke foto van uw kersttrui tijdens een feestje, plaats deze op onze Facebook pagina en like ons.

Wij verloten een foute kersttrui onder de deelnemers.

Direct shoppen voor een foute kersttrui?

Klik dan op de categorie foute kersttruien of maak direct een selectie voor een foute kersttrui voor heren of dames.

De geschiedenis van de foute kersttrui.

De oorsprong van de foute kersttrui begon zo’n beetje na de 2de wereldoorlog. Kerst truien werden toen alleen nog van wol gemaakt en voorzien van leuke details zoals sneeuwvlokken en bepaalde winter patronen.

Koop een foute kersttrui bij Hanova Textiles.

Wie herinnert zich niet de Cosby show met Bill Cosby. Hij heeft wellicht zijn piek wat te vaak en onrechtmatig opgezet blijkt nu……In de jaren 80 heeft de mode industrie meer ingezet op leuke en veelal ook ludieke truien, vaak een beetje over de top en met een knipoog.

Rond 2002 was er een soort van house party in Canada. Studenten droegen op afspraak een foute (kerst) trui tijdens deze party en dit fenomeen werd een lokaal succes.

Maar eigenlijk vond toen de geboorte plaats van de foute kersttrui. Er werden zelfs prijzen uitgereikt aan degene met de meest foute kersttrui.

Hierna heeft de foute kersttrui een vlucht genomen en is de hype, ook na diverse films en in tv shows, vanuit met name Amerika komen overwaaien naar Europa. Er zijn in Nederland nog niet heel veel aanbieders van foute kersttruien, maar wij willen onze collectie ieder jaar verder uitbreiden en vernieuwen.

In Nederland zien we ook steeds meer foute kersttruien op TV en bij feesten, partijen of familie bijeenkomsten tijdens de kerstdagen. Kersttruien met ludieke afbeeldingen of met lichtjes en zelfs met geluid. Mensen die een foute kersttrui dragen stralen vaak ook iets uit van: hier is het gezellig, hier valt wat te lachen. Daarom draagt het bij aan de feestvreugde.

Nederlanders houden er wel van om bij bepaalde evenementen of gelegenheden op te vallen met iets ludieks. Nederlanders zijn vaak gezellige mensen. Denk maar aan Koningsdag, het Nederlands elftal of de Tour de France, we willen bij elk evenement iets leuks uitstralen met aparte dingen.

Nu is er dan ook iets om tijdens de feestdagen op te vallen. De foute kersttrui. Tegenwoordig een toevoeging aan je garderobe en een must have tijdens de kerstdagen.

Hanova Textiles heeft meeer dan 20 B2C webshopsvoor de consument maar levert en bedrukt ook bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.